Om NSK Håndbold

Holdspil og fællesskab

Håndbold er et holdspil, hvor man skal kæmpe og arbejde sammen som hold. Man bakker hinanden op, ser hinandens kampe, og man har en gensidig forpligtigelse over for sine holdkammerater, sine trænere og klubben.

NSK Håndbold har nogle faste arrangementer, både i og uden for huset. Disse opgaver er tvingende nødvendige, for at økonomien kan hænge sammen.

Landsskuet i Herning – Beach cup (1. weekend i juni) – evt. serveringer (forårsfesten) – brag i hallen m.m.

Klubånd og ansvar

Som aktiv spiller (og forældre) tager man del i opgaverne og bygger samtidig videre på den specielle klubånd, der er så enestående og vigtig for NSK Håndbold.

Klublokalet er stedet, hvor kun fantasien sætter grænser. Her kan man før/efter træning (eller kamp) mødes over et spil pool, dart eller bare smide sig i de bløde møbler. Løbende i sæsonen afholdes der forskellige arrangementer, hvor hyggen er i højsædet.

Vores mission

  • Kompetente og ansvarsbevidste trænere
  • Øge antallet af ungdomshold
  • Som minimum at have 2 hold senior på både kvinde- og mandesiden
  • Planlægge og afholde DKs bedste og sjoveste beachhåndbold-turnering
  • NSK Håndbold skal være den foretrukne håndboldklub over for spillere, ledere, trænere, forældre, sponsorer og samarbejdspartnere i Vestjylland

Vores vision

NSK Håndbold skal fremstå som en attraktiv håndboldklub med fokus på sportslige, sociale og attraktive forhold for spillere, trænere, ledere og forældre. Vi vil sikre gode og langtidsvarende aftaler med sponsorer og samarbejdspartnere.

Vores værdier

Vi er alle rollemodeller

  • Ved altid at give os 100 procent i alt, hvad vi foretager os
  • Som gode ambassadører for klubben

Det vil sige…

Vi sikrer tryghed ved attraktive rammer med fokus på fællesskabet. Vi skaber tillid ved at holde, hvad vi lover, og ved synliggørelse af vore værdier. Vi kommunikerer åbent og ærligt, internt og eksternt, med respekt for hinanden.

NSK Håndbold vil gennem vores hjemmeside www.nskhandbold.dk og vores officielle Facebook-side, lokale medier, ambassadører, samarbejdspartnere og sponsorer være synlig i hele området. Folk skal se NSK Håndbold som andet end en håndboldklub.

Vi vil fortælle om de sjove, lærerige og attraktive tilbud, vi tilbyder vores spillere, børn, unge og seniorer, trænere, ledere, forældre, samarbejdspartnere og sponsorer. Vi vil være innovative, turde udfordre “det har vi altid gjort” og være forandringsparat.