Ungdom

Vi har en ungdomsafdeling, som tilbyder sporten på alle niveauer. Hos os er det primært bredden og udvikling, der satses på. Skulle det så også udvikle sig i elitehold, er det naturligvis velkomment.

Sammenholdet og samværet er dog sat i højsædet – både på holdet, årgangene imellem og på tværs af generationer. Hos os føler forældre, at de er MED og er en del af fællesskabet.

Til alle hold har vi erfarne trænere, som selv har spillet håndbold. Også unge assistenter byder ind. Børnene elsker dem, og det er godt for både børnenes og de unges udvikling.

Forældrenes hjælp og positive indstilling er en nødvendighed for vores arbejde med de unge.

Som forælder beder vi dig om hjælp til følgende opgaver: tidtagning til hjemmekampe, pleje af spillere efter kampene, frugt og ”godbidder”, tøjvask, kørsel til udekampe, hjælp til større arrangementer som f.eks. Tobaksfabrikken Beach Cup Vestjylland.

Alt sammen, fordi det er en nødvendighed, men også fordi det giver klubånd, indhold og mening.

Se træningstider for ungdomsholdene her.

Vi har også multibane og sandbaner som et ekstra tilbud til dit barn.

Velkommen til NSK Håndbold. Vi skaber små håndboldspillere med stor forståelse for at arbejde sammen med andre. 

Se trænerinformationer her

Vi har en ungdomsafdeling som tilbyder sporten på alle niveauer. Hos os er det primært bredden og udvikling der satses på. Skulle det så også udvikle sig i elitehold er det naturligvis velkomment. Sammenholdet og samværet er dog sat i højsædet – både på holdet, årgangene imellem og på tværs af generationer. Hos os føler forældre at de er MED og er en del af fællesskabet.

Til alle hold har vi erfarne trænere, som selv har spillet håndbold. Også unge assistenter byder ind, børnene elsker dem og det er godt for både børnenes og de unges udvikling.

Forældrenes hjælp og positive indstilling er en nødvendighed for vores arbejde med de unge.

Som forældre beder vi dig om hjælp til følgende opgaver: tidtagning til hjemmekampe, pleje af spillere efter kampene, frugt og ”godbidder”, tøjvask, kørsel til udekampe, hjælp til større arrangementer som f.eks. Tobaksfabrikken Beach Cup Vestjylland. Alt sammen fordi det er en nødvendighed, men også fordi det giver klubånd, indhold og mening.

Vi tilstræber at kunne tilbyde hold i alle rækker fra U6 – U18 hos både drenge og piger. Det er ikke hvert år det lykkes, men vi arbejder på det.

Træningerne foregår om eftermiddagene tirsdage og torsdage – Se træningstider for ungdomsholdene her.

Vi har også multibane og sandbaner som et ekstra tilbud til dit barn.

Velkommen til NSK Håndbold. Vi skaber små håndboldspillere med stor forståelse for at arbejde sammen med andre!

Se trænerinformationer her