GNIF – NSK HÅNDBOLD 17 – 20

Søndagens vigtige udekamp i Lemvig fik ikke just den bedste start. Hjemmeholdet fik en fornem start og efter få minutter stod der 4 – 0 på tavlen. Langsomt og sikkert kom NSK tilbage i kampen med fine scoringer af specielt ES og Louise. Ved pausen havde NSK holdet endda en kneben føring 10 – 9

I pausen blev der justeret lidt på afstanden i forsvaret og sammen med flotte redninger, bla. 3 str.kast og flere friløbere fra Drejer, blev føringen øget til 18 – 14 – herefter holdt NSK pigerne GNIF i et stramt greb og trods 19 – 17 kort før tid, blev der aldrig rigtig spænding om resultatet.
Ros til hele teamet, der på dagen kun havde cheftræner Christina Ahle på bænken. Næste kamp er lokalopgøret mod Mejdal GIK tirsdag 26. feb. – Samme aften spiller 3. div. herrer ligeledes mod Mejdal, så en opfordring om at komme i hallen og støtte begge hold.
Ca. målscorer: Louise ,7 ES 5, Emma 4, Simone Ø 2, Nadia 1, Katia 1

Falder brikkerne på plads omkring Santander cuppens 5. rd. hvor damerne får fornemt besøg af Ringkøbings LIGA hold, så spilles kampen
MANDAG 18. FEB. kl 19.30 – Vi arbejder på fælles spisning kl 18.00 , så vi igen kan fylde hallen til LIGA besøg.